ONZE DIENSTEN

Gaan we verhuizen, of gaan we verbouwen? Gaan we ons droomhuis opknappen, of laten we ons droomhuis bouwen….

Nieuwbouw

HagoortBouw begeleidt iedere stap van uw nieuwbouwtraject, van ontwerp tot oplevering. Bij aanvang wordt het gehele traject in kaart gebracht, tot in het kleinste detail. Een planning, ondersteund door een kostenraming, waarbij altijd ruimte is voor aanpassingen. Onze werkwijze is constructief, helder en duidelijk.

Verbouw

HagoortBouw verbouwt in de breedste zin van het woord: van het vervangen van uw gedateerde badkamer, het verbouwen van uw keuken of (tot) het uitbreiden van uw woning. Omdat wij weten dat verbouwen een behoorlijke impact kan hebben, staan wij u, waar nodig, bij met raad en daad.

Onderhoud

Als bouwbedrijf weet HagoortBouw als geen ander hoe belangrijk goed onderhoud is om het comfort en de waarde van uw woning op peil te houden. Samen met u inventariseren we wat nodig is om uw woning in goede staat te behouden, en voeren de werkzaamheden uit in afstemming met u.

Renovatie

Hagoort Bouw heeft de kennis in huis om uw woning te renoveren. Daarbij houden we in het oog dat de karakteristieke uitstraling van uw woning behouden blijft, zonder daarbij de historische details uit het oog te verliezen.

PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN:

Nieuwbouw vakantiewoning – Vinkeveen

nieuwbouw woonboot - Schoonschip

Nieuwbouw woonboot – Schoonschip

Nieuwbouw woning – Gouda

Vrijstaande nieuwbouw woning – Oudewater

Vrijstaande nieuwbouw woning Amsterdam

Vrijstaande nieuwbouw woning Woerden

Vrijstaande nieuwbouw woning Amsterdam

Vrijstaande nieuwbouw woning Amsterdam