DUURZAAM VERBOUWEN

laat uw hart spreken!

HagoortBouw onderschrijft dit van harte en bezint zich voortdurend op duurzamer bouwen en verbouwen.

Ook voor úw woning zijn er diverse mogelijkheden, waarmee u uw zogenaamde ‘ecologische voetafdruk’ kunt verkleinen. U kunt denken aan bijvoorbeeld energiebesparende aanpassingen aan uw woning. Er bestaan verschillende mogelijkheden, variërend van optimaal isoleren van uw woning tot het gebruik van warmtepompen. Ook het gebruik van alternatieve, minder milieubelastende materialen bij de bouw en verbouw van uw woning kan een zinvolle overweging zijn. Wij besteden aandacht aan optimaal werkende ventilatiesystemen, die een belangrijke bijdrage leveren aan uw gezondheid.

Als u zich, net als wij, wilt bezinnen op duurzaamheid in uw eigen leefomgeving, bent u bij ons aan het goede adres. Graag denken wij met u mee. Uw eigen ideeën zijn daarbij natuurlijk van harte welkom. Wij staan open voor ontwikkelingen en verbeteringen. HagoortBouw participeert in diverse projecten waaronder: Meer Waarden met minder energie.

In samenwerking met Merosch & uwduurzamewoning.nl zijn een aantal duurzame woningen gerealiseerd. Bekijk onze projecten.

Duurzaam (ver)bouwen?

 

Contact