Nieuwbouw,
verbouw,
onderhoud &
renovatie

Hagoort_referenties_01_2021

U vraagt,
wij bouwen

Hagoort Bouw is thuis in alle disciplines van de bouw. Van nieuwbouw tot verbouw en van renovatie tot onderhoud; op al deze terreinen helpen wij u graag bij het realiseren van uw woonwensen.

Nieuwbouw

Wij begeleiden u bij iedere stap van uw nieuwbouwproject, van ontwerp tot oplevering. In overleg met u maken we een planning, ondersteund door een kostenraming, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Uiteraard is er altijd ruimte voor aanpassingen.

Nieuwbouw

Verbouw

Van het vervangen van een gedateerde badkamer, tot het uitbreiden van uw woning, wij helpen u graag. Neem voor advies omtrent de realisatie van uw droomverbouwing, vooral contact met ons op.

Verbouw

Onderhoud

Als bouwbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk goed onderhoud is om het comfort en de waarde van uw woning op peil te houden. Wij denken graag met u mee in creatieve en duurzame oplossingen.

Onderhoud

Renovatie

De kunst van renoveren is moderniseren mét behoud van uitstraling en historische details. Neem contact op voor vrijblijvend advies. Wij verstaan die kunst als geen ander en hebben de kennis en ervaring om uw woning volledig naar uw wens te renoveren.

Renovatie