THHVV-0021-CC-WORDPRESS-MAGNUS

Klein paradijs tussen de plassen
Vinkeveen

Te midden van de Vinkeveense Plassen bouwden wij dit compacte 'vakantiehuis'. Het huis is opgedeeld in vier delen die ieder in grootte verschillen, waardoor het er vanuit elke hoek anders uitziet. De gevels zijn minimalistisch vormgegeven met onzichtbare dakuiteinden en kozijnen die achter de houten gevel zijn uitgewerkt.

Fotografie

Ewout Huibers

THHVV-0020-CC-WORDPRESS-MAGNUS
Beste gebouw van het jaar 2020
gebouw-van-het-jaar-signet-transparant
THHVV-0010-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-0013-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-0019-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-0017-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-007-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-008-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-0014-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-0012-CC-WORDPRESS-MAGNUS
THHVV-0013-CC-WORDPRESS-MAGNUS